Præcis CNC-rundslibning

Rundslibning via Rota Stans – kompetent arbejdskraft

Står du med et metalemne, der trænger til en nøjagtig overflade? Så er CNC-rundslibning løsningen. Rota Stans holder til i Karlslunde nær København og Nordsjælland, men vi leverer til hele Danmark, så uanset hvor du står og har en opgave klar til os, så er vi det rette firma for dig.


Når vi går ind og udfører rundslibning på dit metal, kan vi skabe en ren og poleret overflade, der er helt fri for ujævnheder. På den måde får det et udseende uden sammenligning.
Vi er kompetente til alle typer opgaver – uanset om du står med enkeltstyksproduktion eller serieproduktion – vi er specialister i slibning af små serier, hvor vi samtidig har evnerne til at gå ind for både at udvikle og fremstille prototyper.

Vi hjælper også gerne med CNC-fræsning og lasersvejsning.

Det tilbyder vi

Du finder CNC-rundslibning hos flere selskaber, men hos Rota Stans finder du mere end det. Vi råder over de topmoderne Studer S33-rundslibere, der kan lave både indvendig- og udvendigbearbejdning af samtlige metalemner med præcision.


Derudover er vores team fyldt med dygtige, erfarne og faguddannede medarbejdere, der ved hvordan maskineriet skal håndteres, så vi opnår det bedste resultat hver gang. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor lægger vi en ære i at udføre et arbejde med nøjagtighed, så du får lige netop det resultat du søger.

Kontakt os allerede i dag

Står du og har en opgave, hvor rundslibning er den rette løsning, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag for en uforpligtende samtale og et godt tilbud. Vi leverer som sagt i hele Danmark, så geografien er ikke et problem – og vi står klar til at tage os af netop din opgave.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Telefon

46 15 11 65

E-mail

KJ@ROTA-STANS.COM

Firmanavn

​​CVR: 14297030

Åbningstider

Mandag: ​

07.00 - 16.00​

Tirsdag: ​

07.00 - 16.00​

Onsdag: ​

07.00 - 16.00​

Torsdag: ​

07.00 - 16.00​

Fredag: ​

07.00 - 13.00​

Find os på kortet

Metalgangen 14 - 2690 Karlslunde​ | Hent rutevejledning