Professionel lasersvejsning

Hvorfor bruge lasersvejsning?

Ved brug af lasersvejsning kan du hurtigt og nemt opnå en forbedret kvalitet og ikke mindst produktivitet i din produktion. Hos Rota Stans har vi den nødvendige viden, og ikke mindst udstyret og kompetencerne, til at svejse dine metalemner – uanset tykkelse og størrelse.
Uanset om du har meget tynde eller enormt tykke emner, er lasersvejsning et klart bedre alternativ til at skulle starte produktionen forfra.


Svejsningen af dit emne sikrer præcision samt at du kommer hurtigere tilbage til normal produktion i stedet for at skulle vente op til flere uger, før du kan komme videre med arbejdet. Derudover kan svejsning med laser bidrage til at sænke dine omkostninger ved uheld.


Vi holder til i Karlsunde tæt på København og Nordsjælland, men tilbyder lasersvejsning, rundslibning og CNC-fræsning for kunder i hele Danmark.

Hvad er fordelene ved lasersvejsning?

Skæreværktøjer til non-woven

Garanteret kvalitet

Erfaren leverandør

Den nødvendige kapacitet

Professionel rådgivning

Til alle formål

Holdbart værktøj

Personligt samarbejde

Undgå produktionsstop

Metoden sparer dig for en masse arbejdstid, da processen som oftest, alt afhængigt af emnet, kun tager mellem to til tre dage i stedet for flere uger – hvilket det gerne tager, hvis der skal produceres et helt nyt emne pga. fejl i støbning eller lignende.

Sparet tid er også sparede penge, og det kommer de fleste produktioner til gavn.

Rota Stans tilbyder lasersvejsning af plast, maskiner, rør, aluminium og andet til en god pris. Vi står derfor også klar til at lasersvejse dine emner, hvis du har brug for reparation eller lignende.​

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis det lyder til, at denne metode kunne være det rette for dig i din produktion, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine emner.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Telefon

46 15 11 65

E-mail

KJ@ROTA-STANS.COM

Firmanavn

​​CVR: 14297030

Åbningstider

Mandag: ​

07.00 - 16.00​

Tirsdag: ​

07.00 - 16.00​

Onsdag: ​

07.00 - 16.00​

Torsdag: ​

07.00 - 16.00​

Fredag: ​

07.00 - 13.00​

Find os på kortet

Metalgangen 14 - 2690 Karlslunde​ | Hent rutevejledning