Solid CNC-fræsning af dine metalemner

CNC-fræsning i god kvalitet og med garanti

God service, høj kvalitet og garanti – det er nøgleordene hos os, når vi skal udføre et arbejde hos dig. Vi tilbyder alt fra etiketudskæring, lasersvejsning til nonwowen-udstyr og specialopgaver.


Selvom vi holder til i Karlslunde tæt på København og Nordsjælland, så leverer vi til hele Danmark. Vi lægger stor vægt på, at udføre et arbejde, som du bliver tilfreds med til en billig pris. Vi følger naturligvis samtlige regler og forskrifter, hvilket netop er årsagen til, at vores fokus ligger på kvalitet og garanti.


Rota Stans leverer skæreværktøj til alle funktioner og vi tilbyder samtidig både CNC-fræsning og rundslibning til dine metalemner. Vores kerneopgaver ligger inden for CNC-arbejdet; det vil sige CNC-bearbejdning, CNC-drejning, CNC-fræsning og CNC-rundslibning. Men uanset om det er levering eller arbejde på et metalemne, så kan du være sikker på, at du modtager personlig service, så du får en god oplevelse hver gang.


Vores udstyr til CNC-fræsning er af den bedste kvalitet, så vi kan skabe de ideelle overflader på dit emne.


Vi er kvalificerede til og har kapaciteten og overskuddet til at tage os af flere opgaver – både store som små – så uanset hvilket projekt du har gang i, så er vi en samarbejdspartner, der leverer. Vores erfaring går helt tilbage til 1986, og vi kan dermed arbejde både manuelt og med computerstyrede CNC-maskiner.

Kontakt os allerede i dag

Vores mange års erfaring giver os et afrundet indblik i de forskellige processer, og vi kender branchen ud og ind. Selvom vi sjældent arbejder manuelt, så bruger vi vores viden til at rådgive vores kunder efter bedste evne, og vores maskiner leverer det samme kvalitetsbevidste resultat, som vi kunne danne manuelt.

Står du også har et projekt, som du skal rådgives i, eller har du et metalemne, der skal CNC-fræses, så kontakt os allerede i dag for rådgivning Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi arbejder både i metal, stål, plast og aluminium.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Telefon

46 15 11 65

E-mail

KJ@ROTA-STANS.COM

Firmanavn

​​CVR: 14297030

Åbningstider

Mandag: ​

07.00 - 16.00​

Tirsdag: ​

07.00 - 16.00​

Onsdag: ​

07.00 - 16.00​

Torsdag: ​

07.00 - 16.00​

Fredag: ​

07.00 - 13.00​

Find os på kortet

Metalgangen 14 - 2690 Karlslunde​ | Hent rutevejledning