Lasersvejsning2021-11-24T13:05:04+00:00

Professionel lasersvejsning

Hvorfor bruge lasersvejsning?

Ved brug af lasersvejsning kan du hurtigt og nemt opnå en forbedret kvalitet og ikke mindst produktivitet i din produktion. Hos Rota Stans har vi den nødvendige viden, og ikke mindst udstyret og kompetencerne, til at svejse dine metalemner – uanset tykkelse og størrelse.

Uanset om du har meget tynde eller enormt tykke emner, er lasersvejsning et klart bedre alternativ til at skulle starte produktionen forfra.

Svejsningen af dit emne sikrer præcision samt at du kommer hurtigere tilbage til normal produktion i stedet for at skulle vente op til flere uger, før du kan komme videre med arbejdet. Derudover kan svejsning med laser bidrage til at sænke dine omkostninger ved uheld.

Vi holder til i Karlsunde tæt på København og Nordsjælland, men tilbyder lasersvejsning, rundslibning og CNC-fræsning for kunder i hele Danmark.

Hvad er fordelene ved lasersvejsning?

  • Materialet vi svejser på, hærdes til samme hårdhed inden for + – 2 HRC (Rockwell)
  • Du er hurtigt tilbage i produktion
  • Levering på 2-3 dage
  • Du undgår nedbrændinger
  • Perfekt til reparation af emner
  • Spar penge og tid
  • Garanteret kvalitet

Undgå produktionsstop

Metoden sparer dig for en masse arbejdstid, da processen som oftest, alt afhængigt af emnet, kun tager mellem to til tre dage i stedet for flere uger – hvilket det gerne tager, hvis der skal produceres et helt nyt emne pga. fejl i støbning eller lignende.

Sparet tid er også sparede penge, og det kommer de fleste produktioner til gavn.

Rota Stans tilbyder lasersvejsning af plast, maskiner, rør, aluminium og andet til en god pris. Vi står derfor også klar til at lasersvejse dine emner, hvis du har brug for reparation eller lignende.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis det lyder til, at denne metode kunne være det rette for dig i din produktion, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine emner.

Ring til os
Skriv til os